Een milieurapport voor
onze nationale luchthaven

KlantBrussels Airport
Case: Milieurapporten

Een milieurapport voor
onze nationale luchthaven

KlantBrussels Airport
Case: Milieurapporten

In het hart van Europa, vlakbij de Brusselse agglomeratie, ligt de nationale luchthaven. Gekend voor haar miljoenen passagiers en haar 20.000 werkplekken van de luchthaven zelf en de bedrijven die er gevestigd zijn, haar uitzonderlijk economisch belang. Maar ook gekend van haar vele vliegtuigen, en dan denkt men algauw aan geluid en luchtemissies, energie en CO2. En verder tellen het hemelwater op grote verharde oppervlakken, het afval van zovele mensen, de mobiliteit en de toegankelijkheid, en de zorg voor grote stukken bodem.

Een milieujaarverslag, in begrijpelijke taal, met heldere beelden en grafieken. Niets verbloemend, niets verdoezelend, maar oprechte communicatie.

Milieujaarverslag

Heldere communicatie maakt goede vrienden. Dat is een basisregel van Brussels Airport, samen met een dagelijkse zorg voor duurzaamheid. Involved zorgde voor die communicatie. Een milieujaarverslag, in begrijpelijke taal, met heldere beelden en grafieken. Niets verbloemend, niets verdoezelend, maar oprechte communicatie. Een stevige opdracht. Copywriting om alle technische en milieubegrippen in mensentaal om te zetten, met de juiste foto’s en illustraties, en in een mooie opmaak voor al die verschillende doelgroepen.

#luchthaven #brusselsairport #communicatie #milieujaarverslag #ziezevliegen

  • fotografie

  • milieurapport

  • infographics

  • fotografie

  • milieurapport

  • infographics